Şanlıurfaspor,Zonguldak Kömürspor maçına hazırlanıyor ;

Şanlıurfaspor,Zonguldak Kömürspor maçına hazırlanıyor

Şanlıurfaspor, perşembe günü sahasında konuk edeceği Zonguldak Kömürspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı...

Şanlıurfaspor, perşembe günü sahasında konuk edeceği Zonguldak Kömürspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta küme düşmeme mücadelesi veren ve haftayı Hacettepe maçı beraberliği ile kapatan Şanlıurfaspor, ligin 29’uncu haftasında oynayacağı Zonguldak Kömürspor maçının hazırlıklarına start verdi. Sarı-Yeşilli ekip, perşembe günü saat 14.00’te 11 Nisan Stadyumu’nda oynayacağı Zonguldak maçına galibiyet parolasıyla hazırlanıyor.Teknik Direktör Cüneyt Biçer yönetiminde antrenmana düz koşu ile başlayan futbolcular, daha sonra pas çalışması ve kondisyon çalışmaları gerçekleştirdi. Yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenman bireysel çalışmalarla sona erdi.
Zorlu karşılaşma öncesi Şanlıurfaspor 18 puanla ligin en son sırasında yer alırken, Zonguldak Kömürspor ise 26 puanla 12’nci sırada bulunuyor.
 
ÇIKIŞ PEŞİNDE
Son iki maçta 4 puan toplayan Şanlıurfaspor, Zonguldak Kömürspor maçından da galibiyetle ayrılarak alt sıradan kurtulmayı hedefliyor. Şanlıurfasporlu oyuncular, artık ligde puan kaybetmek istemediklerini belirterek, “Bundan sonraki maçlarımızdan puan ya da puanlarla ayrılmak istiyoruz. Bizim hedefimiz bu sezon Şanlıurfaspor’u ligde tutabilmektir, biz buna güveniyoruz. İnşallah önümüzdeki maçlardan alacağımız iyi sonuçlarla üst sıralara yükselerek, bunu kanıtlayacağız” dediler.
BİHA
 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum