Büyükşehir Meclisi'nde gündem Kadına yönelik şiddet;

Büyükşehir Meclisi'nde gündem Kadına yönelik şiddet

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında, İhtisas Komisyon raporlarında yer alan kadına yönelik şiddet maddesi meclis üyeleri tarafından konuşuldu. ...

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında, İhtisas Komisyon raporlarında yer alan kadına yönelik şiddet maddesi meclis üyeleri tarafından konuşuldu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Mart Ayının Beşinci Meclis Birleşimi bugün gerçekleşti. Toplantı, Meclis Başkanvekili Ahmet Kaytan başkanlığında Mehmet Akif İnan Konferans Salonu'nda düzenlendi.  Meclis Başkan Vekili Ahmet Kaytan başkanlığında gerçekleşen mecliste, açılış ve yoklamanın ardından gündem maddelerine geçildi. Toplantıda okunan gündem maddeleri meclis üyelerine sunuldu. Oy çoğunluğuyla kabul edildi. Mecliste İhtisas Komisyon raporlarında yer alan kadına yönelik şiddet  ile mücadele ve kadın erkek eşitsizliğinin  ortadan kaldırılması sorunuyla eşzamanlı olarak  mücadele edilmesi meclis üyeleri tarafından  görüşüldü.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Faruk Bayuk, “AK Parti hükümetleri döneminde parti ve hükümet yönetiminde kadınlar hep ön planda tutulmuştur. Kadınlara çok büyük haklar verilmiştir. Kadınlarımız hep baş tacı edilmiştir” dedi.

Meclis Başkanvekili Ahmet Kaytan ise, “Toplumu Allah kadınlar üzerinde var ettiğini, dolayısıyla onlar doğurdukları evlatları ne kadar iyi eğitirlerse dünyanın o kadar düzeleceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum