Şanlıurfa Aşevi Derneği sıcak yemek yardımına başlıyor;

Şanlıurfa Aşevi Derneği sıcak yemek yardımına başlıyor

Yaklaşık 27 yıldır hayırsever vatandaşların yardımını muhtaç ailelere dağıtan Şanlıurfa Aşevi Derneği’nde, korona virüsü nedeniyle 1 yıldır ara verilen sıcak yemek yardımı için yeniden kazanlar kaynamaya başlayacak. ...

Yaklaşık 27 yıldır hayırsever vatandaşların yardımını muhtaç ailelere dağıtan Şanlıurfa Aşevi Derneği’nde, korona virüsü nedeniyle 1 yıldır ara verilen sıcak yemek yardımı için yeniden kazanlar kaynamaya başlayacak.
Şanlıurfa’da maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara yaptığı yardımlarla adından söz ettiren Şanlıurfa Aşevi Derneği’nde, 1 yıldır korona virüsü dolayısıyla sıcak yemek hazırlanmıyordu. Korona virüsü vakalarında düşük riskli iller arasında (mavi renk) yer almasından dolayı Normalleşme Sürecinin başladığı Şanlıurfa’da, Aşevi Derneği’nde de kazanlar yeniden kaynayacak. 27 yıldır yardımda bulunan Aşevi Derneği yetkilileri, muhtaç ailelere sıcak yemek dağıtımı için hazırlıklara başladı.
Aşevi Derneği Yöneticilerinden Mehmet Emin Demirkol, yaklaşık bir yıldır sıcak yemek dağıtımına Pandemi nedeniyle ara verdiklerini ve sadece kuru gıda dağıtımı yaptıklarını dile getirerek, “Eğer vatandaşlarımız bu normalleşmeyi değerlendirir önlem alır ve ehemmiyette kapılmazlar ise muhtaç ailelere Ramazan ayı öncesi sıcak yemek dağıtımı yapmaya başlayacağız” dedi.
 
HAYIRSEVERLERİN DESTEĞİ BEKLENİYOR
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Pandemi sürecinin genişletilmesini açıklamasıyla Normalleşme Süreci’nin başladığını vurgulayan Demirkol, “Eğer Şanlıurfa’da vatandaşlarımız ehemmiyete kapılmaz ve önlemlerini sürdürürlerse bizde muhtaç ailelere sıcak yemek dağıtımı başlayacak. Sıcak yemek dağıtımı için özellikle kuru gıdaya ihtiyaç var. Hayırsever vatandaşlarımız bizi 27 yıldır yalnız bırakmadılar ve bu Ramazan Ayında da yalnız bırakmayacaklarını ümit ediyorum. Mübarek Miraç Kandilinin de tüm Müslüman âlemine hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
BİHA
 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum