Vali Erin'den ve Belediye Başkanlarından  #mavidekalurfa paylaşımıyla destek ;

Vali Erin'den ve Belediye Başkanlarından #mavidekalurfa paylaşımıyla destek

Şanlıurfa Eczacı Odası'nın kentin koronavirüs haritasında düşük riskli iller arasındaki yerini koruması için sosyal medya üzerinden yaptığı "mavidekalurfa" çağrısına üst düzey yöneticilerden de tam destek geldi. ...

Şanlıurfa Eczacı Odası'nın kentin koronavirüs haritasında düşük riskli iller arasındaki yerini koruması için sosyal medya üzerinden yaptığı "mavidekalurfa" çağrısına üst düzey yöneticilerden de tam destek geldi.

Şanlıurfalılar bugün Eczacı Odası öncülüğünde birbirlerini "mavidekalurfa" diyerek koronavirüse karşı uyarıyor.

Koronavirüs tablosunda mavi renkte yani düşük riskli iller arasında yer alan Şanlıurfa'nın mevcut durumunu koruması isteniyor. Düşük riskli iller arasında olduğu için pek çok kısıtlamadan muaf olan kentin önümüzdeki hafta da aynı esnekliğe sahip olması ve daha sağlıklı günleri yaşaması hedefleniyor. Bu nedenle bir farkındalık yaratmak isteyen Eczacı Odası sosyal medya twitter üzerinden "Şanlıurfa'nın Covid-19 risk değerlendirme haritasında mavi kalmasını destekliyoruz. Pandemi sürecindeki iyiye doğru gidişatının daha da iyiye gitmesi için 9 Mart 2021 tarihinde saat 20.30 da Twitter'da toplanıyoruz. Haydi o zaman hep birlikte #mavidekalurfa diyoruz." diyerek video paylaştı ve herkese destek çağrısında bulundu.

Şanlıurfa'nın Covid-19 risk değerlendirme haritasında mavi kalmasını destekliyoruz. Pandemi sürecindeki iyiye doğru gidişatının daha da iyiye gitmesi için 9 Mart 2021 tarihinde saat 20.30 da Twitter da toplanıyoruz. Haydi o zaman hep birlikte #mavidekalurfa diyoruz. pic.twitter.com/ehEDNFiAsO

— Şanlıurfa Eczacı Odası (@UrfaEO) March 8, 2021

 

 

VALİ ERİN'DEN "MAVİDEKALURFA" PAYLAŞIMI

Çağrıya vatandaşların yanı sıra Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin de yaptığı 3 paylaşım ile destek verdi. 

 

BELEDİYE BAŞKANLARINDAN DA DESTEK

Vali Erin'in ardından belediye başkanlarından da destek geldi. Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat "Şanlıurfa'mıza ve Haliliye'mize mavi yakışır. Virüsü hayatımızdan çıkarana kadar yeni normalleşme sürecinde mavide kalmak için tedbiri elden bırakmıyoruz. #mavidekalurfa #KontrollüNormalleşme" paylaşımı yaptı.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya da "Tedbirlere uyalım, mavide kalmaya devam edelim. #mavidekalurfa" ifadelerine yer verdi.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum