Teknik Direktörü Gürses Kılıç: Urfa spor ligde kalıcak ;

Teknik Direktörü Gürses Kılıç: Urfa spor ligde kalıcak

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç, Sarı-Yeşilli ekipte üstlendikleri sorumluluğu bildiklerini belirterek, Şanlıurfaspor’un bu sezon ligde kalacağını belirtti. ...

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç, Sarı-Yeşilli ekipte üstlendikleri sorumluluğu bildiklerini belirterek, Şanlıurfaspor’un bu sezon ligde kalacağını belirtti.
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele ede Şanlıurfaspor’da üst üste alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Cüneyt Biçer ile yollarını ayırarak, yerine Gürses Kılıç’ı getirmişti. Şanlıurfaspor’un çiçeği burnunda Teknik Direktörü Gürses Kılıç, Bizim Haber Ajansı'na (BİHA) yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor’un uzun süredir takip ettiğini ve başka takımlarda görev alırken rakip olduğunu da vurgulayarak, “Şanlıurfa sevdiğim bir şehir. İlk teklif geldiğinde durumuna bakmaksızın direk kabul ettim. Sorumluluğumuzu biliyoruz, herkes biliyor, oyuncular, bütün şehir biliyor. Önemli olan bu şehrin biran önce ayağa kalkmasıdır” dedi.
 
“İNŞALLAH GÜZEL BAŞLANGIÇ OLACAK”
Kılıç, yarın 11 Nisan Stadyumu’nda oynayacakları Urfaspor maçına da vurgu yaparak, “Uşakspor bu ligin iddialı ekiplerinden biri, Play-Off’a oynayan bir ekip, ciddi gücü olan bir ekip ama bizim artık ne kaybedecek durumumuz ne kaybedecek zamanımız nede kaybedecek maçımız var. Biz bu maça en iyi şekilde hazırlanarak çalıştık. Ben 4 gündür takımla beraberim. İnşallah yarın güzel bir başlangıç olacak” diye ifade etti.
 
“LİGDE KALACAĞIZ”
Şanlıurfaspor’un bu sezon ligde kalacağını da iddia eden Kılıç, “Biz onun için buradayız, bu oyuncu kardeşlerimiz onun için burada, yönetim elinden geldiğince büyük bir mücadele içerisinde, taraftarlar, taraftar dernekleri büyük bir mücadele içerisinde. Hep beraber olduktan sonra yapılmayacak hiçbir şey yok. Zor mu? Zor ama mucize de değil” şeklinde konuştu.
Kılıç, sakatlığı bulunan Gökdeniz Varol ile kart cezalısı Fevzi Özkan’ın Uşakspor maçında forma giyemeyeceğini de bildirdi.
BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum