Başkan Zeynel Abidin Beyazgül esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi ;

Başkan Zeynel Abidin Beyazgül esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül esnaf ve vatandaş gezileri kapsamında sebze ve meyve hali esnafı ile bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi. ...

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül esnaf ve vatandaş gezileri kapsamında sebze ve meyve hali esnafı ile bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi.

Hal pazarı içerisinde esnaflarla buluşan B Beyazgül’e ziyaretleri sırasında Ak Parti Grup Başkan Vekili Faruk Bayuk, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Ak Parti Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Eyyüpoğlu, meclis üyeleri, parti yöneticileri ve STK temsilcileri eşlik etti.

ŞUTİM esnafını dolaşarak hayırlı işler temennisinde bulunan Beyazgül esnaftan gelen taleplerin karşılanması için ilgili birim müdürlerine talimat verdi.

Esnaf ziyaretlerinin ardından Şanlıurfa Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği (ŞASEMKOM) başkanlığına tekrar seçilen Kemal Sezer ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Beyazgül ve beraberindekiler bir süre hasbihal ettikten sonra bölgeden ayrıldı.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum