Şanlıurfa'da Belediye Başkanlarından Başkan Beyazgül İçin Ortak Açıklama;

Şanlıurfa'da Belediye Başkanlarından Başkan Beyazgül İçin Ortak Açıklama

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün oğlu ile ilgili iddiaların gündeme gelmesinin ardından kentteki belediye başkanları Beyazgül'e destek için ortak basın açıklaması düzenliyor....

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün oğlu ile ilgili iddiaların gündeme gelmesinin ardından kentteki belediye başkanları Beyazgül'e destek için ortak basın açıklaması düzenliyor.

 

Haliliye İlçesine bağlı Açıksu Caddesi’nde yolun ortasında bulunan kıraathanenin kamulaştırılmasının ardından bu mekanın sahibi olan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Savacak, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül hakkında bazı iddialar ortaya attı. Savacak “Senin oğlun çuval çuval para götürürken esnaf ekmek götüremiyor. Zalim olma siyaset mafyacılığı yapma Zeynel Abidin Beyazgül” diyerek Beyazgül’ün oğlunun İstanbul’da özel hastane açtığını iddia etti.

Beyazgül tarafından yalanlanan ve "“Bunu ispatlasınlar görevimden istifa ederim” dediği iddiaların ardından bugün de Beyazgül'e ilçe belediye başkanlarından destek geldi. Büyükşehir Belediyesi'ne giden başkanlar Beyazgül'e destek için ortan basın açıklaması düzenliyor.

Öte yandan belediye başkanların ortak açıklaması kentte bir ilk olma özelliğini de taşıyor. İlk kez bütün belediye başkanları destek içn böyle bir organizasyında buluşuyor.

ŞANLIURFATV AYRINTILAR GELİYOR...

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum