Şanlıurfaspor Erzincanspor maçı ;

Şanlıurfaspor Erzincanspor maçı

Şanlıurfaspor haberleri...

Şanlıurfaspor Ligde son 3 maçından galibiyetle ayrılarak ligin alt sırasından kurtulmayı başaran Şanlıurfaspor, bugün sahasında karşılaşacağo 24 Erzincanspor maçından da galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta küme düşmemek için mücadele eden Şanlıurfaspor, ligin 24’üncü haftasında bugün saat 13.00’te 11 Nisan Stadyumu’nda 24 Erzincanspor ile karşı karşıya gelecek. Son oynadığı 3 maçta Sancaktepe, Amedspor ve Kahramanmaraşspor’u yenerek galibiyet serisi yakalayan Sarı-Yeşilli ekip, konuk edeceği 24 Erzincanspor maçını da kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor.
Sarı-Yeşilli ekip, dün yaptığı son antrenmanla Play-Off mücadelesi veren 24 Erzincanspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Cüneyt Biçer yönetiminde antrenmana düz koşuyla başlayan futbolcular, daha sonra ısınma hareketleri yaptı. Dar alanda pas çalışması ve taktik çalışmalar gerçekleştiren futbolcular, antrenmanı bireysel çalışmalarla sonlandırdı.
 
Biçer: Kazanmak istiyoruz
Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, Erzincanspor maçının hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek, bu karşılaşmadan da 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi. Son haftalarda aldıkları başarılı sonuçlardan dolayı çok mutlu olduklarını vurgulayan Biçer, Erzincan maçında da iyi mücadele vererek, sahadan galibiyetle ayrılıp taraftarlarını sevindirmek istediklerini ifade etti.
BİHA
 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum