Şanlıurfa Büyükşehir Belediye İşçilerini Mağdur Etmeyeceğiz;

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye İşçilerini Mağdur Etmeyeceğiz

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi işçileri için üçüncü oturum...

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan işçileri yakından ilgilendiren Toplu İş Sözleşmelerinin üçüncü oturumu yapıldı.Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası Toplu İş Sözleşmesinin üçüncü oturumu gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ferit Dağdeviren başkanlığında yapılan toplantıya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Daire Başkanı Abdullah Tut, BELPER Genel Müdürü İbrahim Emiroğlu, BELSAN Genel Müdürü Levent Çelik, Hizmet İş Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Seydi Eyyüpoğlu ve TİSK uzmanları katıldı.
Toplantıda sözleşme şartları hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Önümüzdeki günlerde tekrar bir oturum daha yapılmasına karar verilen toplantıda, hazırlanacak olan sözleşmenin uygun bulunması halinde sözleşmelerin imzalanmasına karar verildi.
 
EYYÜPOĞLU: İŞÇİLERİ MAĞDUR ETMEYECEĞİZ
Başkan Eyyüpoğlu, toplantı ile ilgili BİHA’ya yaptığı açıklamada, “Toplantıda işveren teklifini sundu, bizde teklifimizi sunduk. Hayat şartlarından ve ekonomik şartlardan dolayı işçilerin mağdur olmaması için sendika olarak elimizden geleni yapıyoruz. Sözleşme için 4. Oturum yapılacak, biz bu konunun 4 veya 5. Oturumda çözüme kavuşacağını arzuluyoruz” dedi.
UĞUR BUDAK/AJANS URFA
 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum