Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü trafik konusunda uyardı;

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü trafik konusunda uyardı

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, 'Trafik Medya Yüzleri Projesi' kapsamında hazırlanan uyarıcı görsellerle, Şanlıurfalı sürücüleri trafikte dikkatli olmaya davet etti....

İçişleri Bakanlığı tarafından ‘Trafik Medya Yüzleri Projesi’ hayata geçirildi. Bu proje kapsamında milli oyuncular ve tanınmış isimlerin fotoğraflarının yer aldığı afişlerde, vatandaşlara trafik kurallarına uymaları için uyarılarda bulunuldu.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, hazırlanan görselleri paylaşarak, “İçişleri Bakanlığımızca Kara yolu trafiğinde vatandaşlarımızın ve yol kullanıcılarının daha bilinçli ve güvenilir bir trafik ortamında hayatlarını sürdürebilmelerini sağlamak amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında “Trafik Medya Yüzleri Projesi”nin kampanya faaliyetleri ülkemiz genelinde yürütülecektir” ifadelerine yer verdi.

Bu arada ‘Öncelik güvenlik trafik’ sloganıyla hazırlanan görsellerde ‘Hız limitlerine bağlı kalın’, ‘Trafikte önceliğiniz yayalar olsun’, ‘Dikkatinizi telefona değil yola verin’, ‘Trafikte asla risk almayın’ ve ‘Trafik işaretlerine uyun’ yazıları yer aldı.

ŞANLIURFA TV HABER


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum