Öğrenciler işaret diliyle Covid-19'a dikkat çekti;

Öğrenciler işaret diliyle Covid-19'a dikkat çekti

Covid-19'a karşı dikkat çekmek isteyen Fevzipaşa İlkokulu öğretmenleri ve öğrencileri, 'İşaret dili ile sosyal mesafe kuralları'' kamu spotu çekimlerini Birecik'te gerçekleştirdi....

Fevzipaşa İlkokulu Öğretmenleri Tuğba Kılıç, Sabiha Günaydın, Emin Saygın ve Fevzi Samsa ortaklığında yürütülen etwinning projesi ‘’Keyifli okul atölyem paradigmalar’’ kapsamında öğrencilerin ‘İşaret dili ile sosyal mesafe kuralları’’ kamu spotu çekimleri Birecik Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirildi.

Projenin farkındalığı yüksek olan etkinliklerinden biri olan “işaret dili ile kamu spotu” çalışmasıyla maske, mesafe ve hijyen konularına dikkat çekmek için işaret diliyle öğrencilere pandemi kuralları sloganları çektirip ilçenin hareketli ve hareketsiz billboardlarında ve hastanelerin hareketli ekranlarında yayınlatmayı amaçlıyor. Böyle öğretmen ve öğrenciler olarak sorumluluk örneği göstermeye çalışmaktadırlar.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turgut’un katılıyla gerçekleştirilen ‘’İşaret dili kamu spotu’’ etkinliğinin çekimleri sonrasında Fevzipaşa İlkokulu öğretmenleri Tuğba Kılıç, Sabiha Günaydın ve Emin Saygın İlkokulu öğretmeni Fevzi Samsa farkındalığı yüksek olan bu etkinliğimizin Birecik İlçe Kaymakamlığı, Birecik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ve Birecik İlçe Devlet Hastanesi işbirliğiyle yapacakları için mutlu olduklarını ifade ederek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turgut’a destekleri için teşekkür etti.

ŞANLIURFA TV HABER


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum