Şanlıurfa'dan başarılı bir doktor daha gitti!;

Şanlıurfa'dan başarılı bir doktor daha gitti!

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi'nden Radyoloji uzmanı olarak görev yapan ve başarılı çalışmaları ile hastaların takdirini toplayan Dr. Öğr. Üys. Mehmet Kolu kentten ayrıldı. Doktor Kolu'nun küskün gittiği iddia edildi....

Şanlıurfa sağlıkta bir kan kaybı daha yaşadı.

Kentte sağlık sektöründeki personel ve ekipman eksikliği için her geçen gün koşulların iyileştirilmesi beklenirken tam tersi gelişmeler yaşanıyor. Bugüne kadar her başarılı doktorun gidişine şahit olan kent bir kez daha aynı durum ile karşı karşıya kaldı. Harran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde radyoloji uzmanı olarak görev yapan Dr. Öğr. Üys. Mehmet Kolu da kentten ayrıldı. Hem meslektaşları, hem hastalar hem hasta yakınları tarafından başarıları takdir gören ismin neden gitme kararı aldığı bilinmiyor ancak kendisinin küstürüldüğü iddia edildi.


MKYK ÜYESİ POLAT: HERKES İKNA ETMEK İÇİN ÇABALADI

Sosyal medya üzerinden de Dr. Kolu'nun gidişi üzüntü ile dile getirilmesinin ardından Hastane Başhekimi Ahmet Güzelçiçek ve AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Vildan Polat'tan bir açıklama geldi. MKYK Üyesi Polat üzüntüsünü dile getirdiği açıklamasında doktoru kalması için ikna edemediklerini belirterek "Üzgünüm bende ikna edemedik sorun çözmeye hazırdık. Hocamız ısrarla kendi memleketine yakın üniversiteye gitmek istedi. Emin olun herkes ikna etmek çok çabaladı. Saygılarımla" dedi.


GÜZELÇİÇEK: KALMASI İÇİN GAYRET GÖSTERDİK

Başhekim Güzelçiçek ise Dr. Kolu'nun memleketine yakın bir hastanede çalışmak için kentten ayrıldığını ifade ederek şu açıklamalarda bulundu:

"Mehmet hocam çok kıymetli bir hekim ve çok iyi bir insan... Siyasilerimiz, rektör hocamız, dekan bey ve biz kalması için gayret gösterdik. Yanında olduk ve mümkün olduğu kadar imkan sağladık. Elbette herşey dört dörtlük değil ama yönetim olarak hepimiz destek olduk. Memleketine yakın olmak istediğini söyledi. Mehmet Kolu hocamın yolu ve bahtı açık olsun. Gittiği heryerde güzel işler yapacağına inanıyorum. Mehmet hocama başarı, sağlık ve huzur dilerim."

Dr. Kolu'nun kentten ayrılması ile hastalar da tedavi için yine şehir dışına gitmek zorunda kalacak.

ŞANLIURFA TV HABER


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum