Canpolat'tan siyasetçi ve iş adamlarına çağrı  ;

Canpolat'tan siyasetçi ve iş adamlarına çağrı  

Şanlıurfalı İş İnsanı Abdulhadi Canpolat, Şanlıurfa'nın kalkınmada gelişebilmesi için siyasetçinin proje üreten değil, takip edip sonuçlandıran olması gerektiğini belirterek, "İş dünyası da birlik olup üretmeli, ekip ruhu olmalı" dedi....

İş İnsanı Abdulhadi Canpolat, Şanlıurfa’nın kalkınması için siyasetçiler ve iş adamlarının neler yapabileceklerini anlattı. Şanlıurfa’nın Dünyanın en verimli topraklarına sahip olduğunu belirten Canpolat, “İnanç turizmi ve her yerden tarih fışkırıyor adeta bizim bacasız sanayimiz. Bu işlenirse hakkıyla ama günlük hayaller peşinde koşmak enerjimizi tükettiğini fark etmekte bir meziyet olmalı. Gelip geçici hayaller peşinde koşup sonra çevre illerin ticari verileri ihracat rakamlarını görünce, ‘vay be’ demekten başka bir şey yapamayız. Mevcudu işleyip üretmek şehrimizi her alanda ziyadesiyle kalkındıracaktır diye düşünüyorum” diye ifade etti.

“TEK AMAÇ İLİMİZ OLMALI”

Canpolat, her yerin siyaset koktuğunu vurgulayarak, açıklamasında şu sözlere yer verdi;

“Herkes işini gücünü bırakıp ihtisası dışında işler ile uğraşırsa kaybeden yine bizler oluruz siyasetçi proje üreten değil takip edip sonuçlandıran olmalı iş dünyası birlik olup üretmeli ekip ruhu olmalı. Yatırımcı siyasetçilerimizi yönlendirip ilimizin kalkınması için çaba gösterip enerji harcamalı sonra oturduğumuz yerden neden bu şehir böyle diye siyasetçilerimizden şikayetçi olmamız sanırım işin en basiti yatırımcı, siyasetçi, herkes kol kola tek amaç ilimiz olmalı.”

ŞANLIURFA TV HABER


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum