Şanlıurfa Aşevi Derneği ihtiyaç sahibi ailelerin yardımına koşuyor;

Şanlıurfa Aşevi Derneği ihtiyaç sahibi ailelerin yardımına koşuyor

Şanlıurfa'da uzun yıllardan bu yana ihtiyaç sahiplerine yardım eden Şanlıurfa Aşevi Derneği, çalışmalarına devam ediyor....

Şanlıurfa'da 1993 yılında gönüllü vatandaşlar tarafından kurulan ve o günden bu güne yardımlarına sürdüren Şanlıurfa Aşevi Derneği, günlük yaklaşık olarak bin aileye gıda yardımında bulunuyor. Dernek, koronavirüs salgını kuralılarını dikkate alarak, yemek yardımının yanı sıra ihtiyaç sahibi ailelere bot, mont, kazak gibi eşyalar da dağıtıyor.

“YARDIMA MUHTAÇ AİLELERİN HER ZAMAN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Şanlıurfa Aşevi Derneği Yöneticisi Mehmet Emin Demirkol, “Şanlıurfa Aşevimiz halen faaliyetlerini sürdürüyor. Pandemiden dolayı sıcak yemek yardımımızı sağlık açısından durdurduk. Biz yine de yardıma muhtaç bin ailenin ekmeğini, etini ve gıdasını temin etmeye devam ediyoruz. Evi buralarda olan ihtiyaç sahibi aileler gelip gıdalarını götürüyorlar. Şanlıurfalı hayırseverlere yardımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bizler de elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Aşevimiz 1993 yılında kuruldu. Aşevimiz halen ayaktadır ve faaliyetlerini sürdürüyor. Allah herkesten razı olsun. Günlük ekmek alımı, kurban alımını kabul ediyoruz. Herkesin yapacağı yardımlardan dolayı şimdiden teşekkür ediyoruz. Aşevimizde şimdiye kadar Allah’a şükürler olsun bir problemimiz olmadı. Rahmetli Aziz Kutluay hocamız Aşevimizin onursal başkanıydı. Biz 5 kişi olarak bu yola çıktık. 2 arkadaşımız vefat etti. Ben ve Aziz Topal arkadaşımız aşevinin faaliyetlerini sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

ŞANLIURFA TV HABER


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum