13 İlde oto hırsızlığına 20 tutuklama;

13 İlde oto hırsızlığına 20 tutuklama

Şanlıurfa'nın da aralarında 13 ilde oto hırsızlarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 29 şüpheliden 20'si tutuklandı....

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, oto hırsızlığı yaptığı belirlenen suç örgütüne yönelik 13 ilde operasyon düzenlenmişti. Adana merkezli Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu illerde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda, 41 zanlı gözaltına alındı. Daha sonra devam eden soruşturma kapsamında 8 kişi daha yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından savcılık tarafından 16 kişi serbest bırakılırken, 33 kişi ise adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan ve aralarında suç örgütü elebaşları olduğu ileri sürülen B.D, H.K. ve M.E'nin de olduğu 20 şüpheli hakkında tutuklama kararı verilirken, 13 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Yakalanan şüphelilerin, haciz yoluyla ucuz fiyata aldıkları araçları veya çaldıkları araçları, aynı model ve renk hasarlı araçların şasi numarasını yerleştirerek sattıkları iddia ediliyor. Bunun yanı sıra çete üyelerinin çalıntı araçları parçalayarak da sattıkları belirtiliyor.

ŞANLIURFA TV HABER


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum