Urfa'da bir kadın konteynerin üzerine çıkarak eylem yaptı;

Urfa'da bir kadın konteynerin üzerine çıkarak eylem yaptı

Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediyesinin yol planında bulunan ve mahkeme süreci devam eden alana beton dökülmemesi için müdahale edilirken, arsanın sahibi konteynerin üzerine çıkarak eylem yaptı....

Şanlıurfa'da bu sabah ilginç bir eylem yaşandı.

Eyyübiye'deki Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yanındaki alanda bir kadın konteynerin üzerine çıkarak eylem yaptı.

Büyükşehir Belediyesinin yol planında yer alan bölgede 200 metrekare arsası olan ve Emine Arslan isimli kadın buradaki arazisinin üzerine önce konteyner koydu.

Yol çalışmalarının devam ettiği bölgede kamulaştırma için de çalışmalar yapılırken, Emine Arslan'ın eczane yapmak için arazine beton dökmeye kalkması üzerine ekipler harekete geçti.

120 metrakesi Büyükşehir'in yol planında yer alan, kamulaştırma süreci mahkemede devam eden bölgeye beton dökmek isteyen kadına Eyyübiye Belediyesi ekipler müdahale etti.

Müdahaleye tepki gösteren kadın, arazideki konteynerin üzerine çıkarak eylem yaptı. Konteynerin üzerinden inmeyen kadın ekiplere direndi.

Uzun süren uğraşların ardından konteynerin üzerinden inen kadın evine giderken, konteyner de bulunduğu yerden kaldırıldı.

ŞANLIURFA TV HABER


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum