Ceylanpınar Eski Belediye Başkanı Aksak'a üst düzey görev!;

Ceylanpınar Eski Belediye Başkanı Aksak'a üst düzey görev!

YSK tarafından belediye başkanlığı görevi düşürülen AK Partili Ceylanpınar Belediyesi Eski Başkanı Abdullah Aksak Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda üst düzey bir göreve getirildi....

18 yaş altındayken ruhsatsız silah bulundurduğu gerekçesiyle Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından belediye başkanlığı görevi düşürülen AK Partili Ceylanpınar Eski Belediye Başkanı Abdullah Aksak ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Kulislerde bakanlık düzeyinde görevlendirmesi olacağı konuşulan Aksak Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda basın müşavirliği görevine atandı. Aksak'ın pazartesi günü görevine başlaması bekleniyor.

NELER YAŞANMIŞTI?

31 Mart 2019’daki yerel seçimlerde AK Parti’den Ceylanpınar Belediye Başkanı seçilen Abdullah Aksak hakkında 18 yaş altındayken ruhsatsız silah bulundurmaktan dolayı bir yıldan fazla hapis cezasına çarptırıldığı iddiası ile hazırlanan dosya üzerine toplanan YSK, Aksak’ın başkanlığını düşürmüştü. Bunun üzerine yeni başkanı seçmek için sandık başına giden Ceylanpınar Belediye Meclisi, AK Parti’li Feyyaz Soylu’yu Aksak’ın yerine belediye başkanı olarak seçmişti.

ŞANLIURFA TV HABER


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum