Vali Erin, Çevik Kuvvet Kavşağı için tarih verdi;

Vali Erin, Çevik Kuvvet Kavşağı için tarih verdi

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, geçtiğimiz günlerde Ankara'da gerçekleşen ziyarete ilişkin açıklama yaptı. Kentin ulaşım sorunlarının konuşulduğunu kaydeden Vali Erin, Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı için Haziran ayını işaret etti....

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ve AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, dün Ankara’ya gitti.

Ankara’da Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile görüşen heyet, kentteki sorunları konuştu. Yapılan görüşmede Çevik Kuvvet Kavşağı, Kuzey Batı Çevre Yolu, ulaşım ve altyapı projelerinin görüşüldüğü kaydedilirken, ilk açıklama da Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'den geldi.

Eyyübiye'de ilk yıkımın gerçekleştiği Kültür ve Turizm Yolu Projesi açılışında konuşan Vali Erin, Çevik Kuvvet Kavşağı için de tarih verdi. Vali Erin, Haziran ayına kadar projenin tamamlanacağını belirtti.

İşte, Vali Erin'in konuşması:

"Şanlıurfa, Cumhurbaşkanımızın 20 senedir en fazla üzerinde durduğu şehirlerin başında geliyor. Çok büyük hizmetler yapıldı. Şöyle bir geriye baktığımızda sadece karayolunda 6 buçuk milyarın üzerinde yerel bütçeden Şanlıurfa’mıza yapılan yollar var. Eksikliklerimiz de var, Çevik Kuvvet Kavşağı var. Bu sorunu Ankara’da Bakanımızla paylaştık. Kuzey Batı Çevre Yolu var. Temmuz’da bitireceğiz dediler. Zeynel Başkanımız, ‘Vatandaşımızın sabrı tükendi, daha erken bitirelim’ dedi. Sayın Bakanımız, 'Her şeyi yapacağız' dedi. İnşallah 2021’in ilk yarısında Çevik Kuvvet Kavşağının Kuzey Batı Yolunu da vatandaşımızın hizmetine sunmuş olacağız.”

ŞANLIURFA TV HABER


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum