Şanlıurfa için 15 günlük hava tahmini;

Şanlıurfa için 15 günlük hava tahmini

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre Şanlıurfa'da önümüzdeki 10 gün yağmur beklenmiyor ve havanın az bulutlu olacağı ön görülüyor. Ocak ayındaki ilk yağmurun ise ayın 14'ünde yağması tahmin ediliyor....

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinden alınan verilerine göre; Şanlıurfa’da hava sıcaklıkları normal seyredecek.

Kentte bugün 16 dereceyi gösteren termometrelerin akşam saatlerinde 5 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. Az bulutlu geçen havanın Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar, Pazartesi ve Salı günleri de etkili olacağı ve termometrelerin aynı sıcaklıklar arasında seyredeceği öngörülüyor. 13 Ocak Çarşamba günü ise havanın bulutlu olacağı öne sürülüyor.

İLK YAĞMUR 14 OCAK

Önümüzdeki 1 hafta yağışın beklenmediği Şanlıurfa’ya, Ocak ayının ilk yağışının ise 14 Ocak Perşembe yağacağı tahmin ediliyor. Gündüz 13 derece ve gece 6 derece arasında seyredecek hava sıcaklıklarında sağanak yağış bekleniyor.

YAĞMUR, 3 GÜN SONRA YERİNİ GÜNEŞE BIRAKACAK

ONRASI 15 Ocak Cuma da sağanak yağış olacağı iddia edilirken, 16 Ocak Cumartesi havanın yağmurlu olacağı kaydediliyor. Pazar günü yağmurun yerini güneşe bırakmasıyla hava sıcaklıklarının ise 10 dereceyi göstereceği belirtiliyor. Şanlıurfa için 15 günlük hava durumu tahmininde sadece 3 günün yağışlı olacağı aktarılıyor.

İşte, Şanlıurfa için hava tahmini:

Özlem DİKMEN-ŞANLIURFA TV HABER


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum