Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan aşı açıklaması;

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan aşı açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "Hedefimiz Çin'den 50 milyon, bunun yanında Almanya'dan bir o kadar daha aşı gelme durumu söz konusu" dedi....

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazını Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi'nde kıldı.

Namazın ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2020'nin tüm insanlık için yoğun bir yıl olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Tüm insanlık için acılarla dolu bir yıl oldu. Dün itibarıyla vefat sayısı 1 milyon 819 bin idi. Böyle bir yıl yaşadık. Zaten vaka sayısının ne kadar daha fazla olduğunu artık hep birlikte hesap edelim. Temennimiz odur ki alınan tedbirler sayesinde inşallah 2021 bu noktada bir düşüş yılı olacaktır diye düşünüyoruz” diye konuştu.

Tedbirlerle birlikte aşılarda da mesafe alındığını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapılan görüşmeler neticesinde 3 milyon aşının geldiğini ve bunun serisinin devam edeceğini bildirdi.

“Hedefimiz Çin'den 50 milyon, bunun yanında Almanya'dan bir o kadar daha aşı gelme durumu söz konusu” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Aşılarla ilgili olarak da vatandaşlarımızın bir takvim çerçevesi içerisinde aşıya karşı olan tutarlılığı inşallah, bir temenni olarak söylüyorum, bu vaka sayılarını daha da düşürecek, vefat sayılarını da azaltacaktır” dedi.

ŞANLIURFA TV HABER


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum