Bozova'lı İş insanı Şanlıurfa'da ilki Gerçekleştirdi;

Bozova'lı İş insanı Şanlıurfa'da ilki Gerçekleştirdi

Şanlıurfa Bozova Şanlıavşar kırsalında ki kavlatma tesislerine GES Güneş Enerji Sİstemi kuran İş İnsanı Şıh Müslüm Bayar kendi imkanlarını kullanarak bir ilke imza attı....

Şanlıurfa tv Haber 

Şanlıurfa'nın Bozova Şanlıavşar kırsalında kavlatma tesislerine kendi öz kaynakları ile yenilenebilir enerji sistemlerini kuran iş insanı Şıh Müslüm Bayar bir ilke imza attı.

Bayar kavlatma tesisleri olarak yerel halkın iş yüküne ciddi ölçüde yardımcı olup kaliteli işletme anlayışıyla vatandaşlarına üstün hizmet sunan Şıh Müslüm Bayar yenilenebilir enerji hususunda da kavlatma tesislerinde yerelde kendi imkanları ile Güneş Enerji Sistemleri kurarak bir ilke imza atmıştır.


Başta Şanlıavşar kırsal mahallesi ve Bozova ilçemizdeki girişimleri ve yenilenebilir enerji de başlatmış olduğu öncülük anlayışından dolayı işletmelerine ve kendilerine başarılar diler bu vesileyle tekrardan yenilenebilir enerjinin mahiyetini hatırlatmak isteriz.


Yenilenebilir enerjinin; tesisler, hayvanlar ve insanlar tarafından kalıcı olarak tüketilmesi mümkün değildir. Fosil yakıtlar, çok uzun bir zaman çizelgesi göz önüne alındığında teorik olarak yenilenebilir iken, istismar edilerek kullanılması sonucu yakın gelecekte tamamen tükenme tehlikesi ile karşı karşıyadır.


Halkımız ve girişimcilerimizin her türlü doğaya katkı sağlayan hususlardaki çalışmalarını takdirle karşıladığımızı belirtmek isteriz.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum