Bakan paylaşmıştı... Harranlı Hüseyin masasına kavuştu;

Bakan paylaşmıştı... Harranlı Hüseyin masasına kavuştu

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un sosyal medyadan yaptığı paylaşım sonrası harekete geçen Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Harranlı 5. Sınıf öğrencisi Hasan Hüseyin Aslıhan'a çalışma masası ve sandalyesini ulaştırdı....

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden bir paylaşım yaparak, Harranlı Hasan Hüseyin Aslıhan’ın tabletine kavuştuğunu ancak çalışma masası ve sandalye eksikliğinin de giderilmesi gerektiğine işaret etti.



Bakan Selçuk’un paylaşımı üzerine harekete geçen Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer’e ulaltı. Hasan Hüseyin’in çalışma masası ve sandalye ihtiyacının Harran Belediyesi’nce karşılanacağını belirtti.


Başkan Özyavuz'un talimatı sonrası belediye ekipleri tarafından 5. sınıf öğrencisi Hasan Hüseyin Aslıhan, Giyimli Kırsal Mahallesindeki evinde ziyaret edildi. Ekipler, beraberinde götürdükleri çalışma masası ve sandalyeyi Aslıhan’a teslim etti.

Mutluluğu gözlerinden okunan Harranlı Hüseyin; tableti için Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a, çalışma masası ve sandalyesi için de Özyavuz’a teşekkür etti.

ŞANLIURFA TV HABER


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum