Şanlıurfa'da sokak köpekleri için kulübe yapıldı!;

Şanlıurfa'da sokak köpekleri için kulübe yapıldı!

Şanlıurfa'da kış mevsiminin gelmesiyle sokak hayvanlarının yardımına koşan iki hayvansever derneği üyeleri 2 haftada 30 kulübe yaparak köpekler için yuva oluşturdu. Bu duyarlı davranış takdir topladı....

Şanlıurfa'da sokak hayvanları unutulmadı.

Kış mevsiminin gelmesiyle barınma ve beslenme ihtiyaçlarını gidermekte zorlanan sokak hayvanları için hayvanseverler derneği Kulüp Animo ve Hayvanları Çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma Derneği (HAÇİKO) üyeleri dirsek teması yaptı. Üyeler Harran Üniversitesi'nin hayvanlar için yemek desteği sağlamasına öncülük ederken barınma ihtiyaçları için de 15 günde yaklaşık 30 köpek için kulübe yaptı. Kulübeler üyeler tarafından ormanlık alana yerleştirildi.

Konuya dair derneklerden yapılan açıklamada "Umarız ki bizler rol model olarak tüm çevremize dostlarımıza onların da birer adım atmalarına vesile olabiliriz ve onlara da bu sevgiyi bu hareketi aşılamış oluruz. Özellikle kulübeleri bu soğuklarda yetiştirebilmemiz için destek veren çalışma alanı sağlayan ve kulübeleri yaptıktan sonra ise konulmaları adına bizlere alan sağlayan Harran Üniversitesine teşekkür ediyoruz" denildi.

Duyarlı davranış görenlerin takdirini topladı.

ŞANLIURFA TV HABER


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum