Kılıçdaroğlu Şanlıurfa'nın elektrik sorununa değindi!;

Kılıçdaroğlu Şanlıurfa'nın elektrik sorununa değindi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimlerde tercihini AK Parti'den yana kullanan Şanlıurfalıların elektrik hizmetinden yararlanamadıklarını belirterek "İlk seçimde gidip AK Parti'ye oy verirseniz benim iki elim de yakanızda olur" dedi....

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında Şanlıurfalı çiftçilere seslendi.

Gündemdeki konulara dair açıklamalarda bulunan Genel Başkan Kılıçdaroğlu tarım başlığındaki konuşmasında çiftçilerin sorunlarına değindi. Çiftçinin Şanlıurfa'da yaşadığı elektrik sorununa dikkat çeken Genel Başkan Kılıçdaoğlu Şanlıurfalıların AK Parti'yi desteklemelerine rağmen hizmet alamadıklarını dile getirerek "Şunu açıklıkla söylemek isterim. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında bir sefer bu elektriği vatandaşın istediği koşullarda vatandaşa vereceğiz. Gerekirse devletleştireceğiz. Şanlıurfa’da da en büyük destek AK Parti’ye gidiyor. Çiftçiye şunu söylüyorlar, ne yaparsan yap sana hizmet etmeyeceğiz. İlk seçimde siz gidip AK Parti’ye oy verirseniz benim iki elim de yakanızda olur. Anlamak mümkün değil, çoluk çocuğunuzun hakkını birilerine vermeyin" dedi.

Kentte çiftçileri özellikle yaz aylarında yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle üretim yapamaz hale geldiklerini belirtip çözüm için eylem yapıyor.

ŞANLIURFA TV HABER


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum