Kira düzenlemesinin detayları ortaya çıktı! Elektrik, su ve doğal gaz faturaları da masada;

Kira düzenlemesinin detayları ortaya çıktı! Elektrik, su ve doğal gaz faturaları da masada

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Kiralarda da düzenlemeye gidiyoruz.' açıklamasının ardından milyonlarca vatandaş yarınki Kabine toplantısına kilitlendi. Kira düzenlemesiyle ilgili detaylar ortaya çıkarken elektrik, su ve doğal gaz faturalarıyla ilgili de bir çalışmanın gündemde olduğu öğrenildi....

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Kiralarda da düzenlemeye gidiyoruz. Kabine Toplantısı'nda ele alacağız' sözlerinin ardından milyonların gözü yarınki toplantıya çevrildi. CNN Türk Ankara Editörü Kıvanç El, "Kira müjdesi ne anlama geliyor, düzenleme kime, nasıl destek sağlayacak?" sorularının ayrıntıları açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep’te Düzbağ İçme Suyu İsale Hattı ve Doğanpınar Barajı Açılış Töreni’nde, "Kiralarda vesaire düzenlemelere gidiyoruz. Onları da kısa zamanda büyük ihtimalle kabine toplantımızın ardından açıklayacağız" açıklaması gündem yarattı. Milyonlarca vatandaş "Kira yardımı mı geliyor? Kira düzenlemesi neyi kapsıyor?" sorularına yanıt ararken; elektrik su ve doğal gaz faturaları için de bir çalışma olduğu öğrenildi.

CNN TÜRK editörü Kıvanç El, canlı yayında yaptığı açıklamada 'kira düzelemesi'nin detaylarını aktardı.

El, konuyla ilgili haberinde şu ifadelere yer verdi:

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün vermişti mesajını. 'Üretimi ve istihdamı sağlamak için her türlü desteği sağladık, kiralarda da düzenlemeye gideceğiz' dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum