Haliliye de Kış Öncesi Çalışmalar Hızlandı;

Haliliye de Kış Öncesi Çalışmalar Hızlandı

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi kış öncesi çalışmaları hızlandırdı...

Haliliye Belediyesi, ilçe genelinde kış ayları öncesi yaşanabilecek yol sorunlarının önüne geçebilmek adına tüm ekipleri çalışmalara devam ediyor.

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde Belediye ekipleri, merkez ve kırsal mahallelerde başlattığı yol yapım atağını sürdürüyor. Bu çalışmalara kırsal mahallelere asfalt döküm işini de ekleyen Haliliye Belediyesi, kırsal mahallelerde stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Bu doğrultuda Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kırsal Diphisar ve Mamuca mahallelerinde yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Ekipler iki mahallede çalışmaları sürdürürken, mahalle sakinleri yürütülen çalışmalardan memnun olduklarını belirterek, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve ekiplerine teşekkür etti.

Öte yandan kırsal Ballıca ve Emirler mahallelerinde de Fen işleri ekipleri tarafından başlatılan yol yapım çalışmaları tamamlanarak yeni yollar vatandaşların hizmetine sunuldu. Mahalle sakinleri Haliliye Belediyesinin yol yapım hizmetinden duydukları memnuniyeti dile getirerek başta Belediye Başkanı Mehmet Canpolat olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum