Haliliye de yollar kış için..;

Haliliye de yollar kış için..

Şanlıurfa Haliliye'de yollar kış için hazırlanıyor...

Haliliye Belediyesi, ilçe genelinde yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri ekipleri kırsal Yedikuyu Mahallesinde yol yapım çalışmalarını tamamlayarak yeni yolları vatandaşların hizmetine sundu.

Kış ayları gelmeden ilçe genelinde yol yapım çalışmalarını tamamlamayı hedefleyen Haliliye Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Bu çerçevede Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kırsal Yedikuyu Mahallesinde başlattıkları yol yapım çalışmalarını tamamlayarak yolları vatandaşların hizmetine sundu.

Ekiplerin çalışmaları sonrası , Yedikuyu Mahalle Muhtarı İbrahim Barın, “Haliliye Belediyesi mahallemizde çalışmaları tamamlayarak, mahalle sakinlerimizi çamurdan kurtardı. Bu hizmetlerinden dolayı başta Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve tüm ekiplerine teşekkür ediyorum” dedi.

Mahalle sakinleri ise yapılan yol çalışmaları ile kış aylarında çamurdan kurtulduklarını çocuklarının rahat bir şekilde okula gidip geleceklerini belirterek, bu hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

BİHA 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum