Eyyübiye'de Modern Semt Pazarları Açılışları Yapıldı;

Eyyübiye'de Modern Semt Pazarları Açılışları Yapıldı

Şanlıurfa Eyyübiye'de semt pazarları korona virüs salgınından dolayı sosyal medya'dan yapıldı....

Eyyübiye ilçesinde bir kaç ay önce yapımına başlanan modern kapalı semt pazarı açıldı. Belediye, koronavirüs salgını nedeniyle açılışı sosyal medya üzerinden gerçekleştirdi.

"Emojimiz 'Kurdele' sloganımız 'Sosyal Mesafeye Özen'" diyen Eyyübiye Belediyesi bir açılışı daha sosyal medya üzerinden yaptı.

Koronavirüs salgını nedeniyle vatandaşların katılımı ile bir açılış programı düzenleyemeyen belediye, sosyal medya üzerinden emoji ve slogan kullanılarak vatandaşların katılımı sağladığı Kapalı Semt Pazarı açılışını gerçekleştirdi. Harran Kapı bölgesinde bin 600 metre karelik alanı kapsayacak şekilde tasarlanan kapalı semt pazarı, bugün itibariyle hizmete açıldı. Toplam 3 mahallenin semt pazarı ihtiyacını giderecek şekilde tasarlanan proje ile bölgenin önemli bir eksikliği giderilmiş oldu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre bölgenin mimari yapısı da dikkate alınarak tasarlanan kapalı semt pazarı, tek seferde 160 pazar tezgahını içinde barındıracak şekilde dizayn edildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, "Durmadan, yorulmadan çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz. 1600 metre karelik kapalı alana sahip semt pazarımız hayırlı uğurlu olsun" dedi.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum