Mecliste Görüşüldü Personele Yiyecek Yardımı Yapılacak mı;

Mecliste Görüşüldü Personele Yiyecek Yardımı Yapılacak mı

MECLİSTE GÖRÜŞÜLDÜ: PERSONELE ‘YİYECEK YARDIMI’ YAPILACAK MI?...

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ağustos Ayı 4’üncü Birleşiminde, Bayındırlık Komisyon Raporları ve Araştırma İnceleme Komisyon Raporları görüşüldü. Raporlar arasında yer alan ‘yiyecek yardımı’ başlıklı madde gündeme taşındı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ağustos Ayı 4’üncü Meclis Birleşimi bugün gerçekleşti.

Toplantı, Meclis Başkanvekili Ahmet Kaytan başkanlığında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleşti. Mecliste, açılış ve yoklamanın ardından gündem maddelerine geçildi. Gündem maddeleri arasında yer alan, 13 İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporları ve Araştırma İnceleme Komisyon Raporları, üyelerin oy çokluğu ile onaylandı.  

Araştırma ve inceleme Komisyon Raporunda yer alan ve gündeme taşınan ‘Yiyecek yardımı’ başlıklı madde ile ilgili; Memur ve sözleşmeli personelin yemek hizmetinden faydalanması için kurulacak olan yemek servisine, ilgili Vergi Dairelerinden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı ve ŞUSKİ Genel Müdürlüğü için ayrı ayrı potansiyel vergi numarası alınması ile yemek servisinde görev alacak komisyon üyelerinin oluşturulması için Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri ve ŞUSKİ Genel Müdürlüğüne yetki verilmesi komisyon tarafından uygun görülüp meclis üyelerinin oylamasına sunuldu.  Karar oy çokluğu ile kabul edildi.

Meclis, diğer raporların da oylanması ile sona erdi.

BİHA 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum