Şanlıurfa Büyükşehir Meclisi Gündem Maddeleri Görüşüldü;

Şanlıurfa Büyükşehir Meclisi Gündem Maddeleri Görüşüldü

Şanlıurfa Haber...

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Mart Ayı 2’nci Meclis Birleşiminde, gündem maddeleri ve İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilecek konular görüşüldü.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ağustos Ayı 2’nci Meclis Birleşimi bugün gerçekleşti.

Toplantı, Meclis Başkanvekili Ahmet Kaytan başkanlığında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleşti. Mecliste, açılış ve yoklamanın ardından gündem maddelerine geçildi.

Meclisin ana gündem maddesinde yer alan; Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ait olan, Birecik İlçesi, Kural Mahallesi 446 numaralı parselde kayıtlı bulunan taziye evi olarak kullanılan 5.500 metre karelik alanın 12.07.2020 tarihinde meydana gelen asayiş olayı sonucu bölgede asayiş sağlanması için Birecik İlçe Jandarma Komutanlığına tahsisi ilgi sayısı ile talep edilmektedir.  Belediyeye verilen yetkiler çerçevesinde,  mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ait olan, Birecik İlçesi, Kural Mahallesi 446 numaralı parselde kayıtlı bulunan taziye evi olarak kullanılan 5.500 metre karelik yapının Birecik İlçe Jandarma Komutanlığına Karakol olarak kullanılmak üzere 10 yıllığına İlçe Jandarma Komutanlığına tahsisi meclis üyelerinin oy çokluğu ile kabul edildi.

Gündemde yer alan diğer maddeler, İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilecek konular, üyeler tarafından oy çokluğu ile ilgili komisyona havale edildi.

BİHA 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum