Başkan Beyazgül ve Özşavlı'dan Vekil Tanal'a Cevap;

Başkan Beyazgül ve Özşavlı'dan Vekil Tanal'a Cevap

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Beyazgük'den Milletvekili Mahmut Tanal'a cevap...

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül sosyal medya hesabından İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'a cevap verdi. 

BEYAZGÜL: HAKARETLER SADECE ŞAHSIMA DEĞİL, TÜM ŞANLIURFA HALKINADIR

Başkan Beyazgül, Tanal’ın bu sözlerine bir kez daha Twitter’den cevap verdi. Tanal’ı siyasi edepten yoksun olarak niteleyen Beyazgül, açıklamasında şunları kaydetti; “Senin gibi siyasi edepten yoksun kimselerin peygamberler ve evliyalar şehri insanına hakaret etme hakkı yoktur. Ey ötelerdeki Şanlıurfa'yı ve halkını tanımayan insan, bu şehri sev. Sevginin nişanesi olarak Şanlıurfaspor için elin cebine gitsin. Ben halkıma hizmet ediyorum ve Allah nasip ettikçe hizmet etmeye de devam edeceğim. Gayretim ve çabam halkım içindir. Şanlıurfa’nın yükselişine hiç kimse mani olamayacaktır. Siyasi terbiye ve nezaketten yoksun Mahmut Tanal, ben Şanlıurfa halkının seçtiği bir belediye başkanıyım. Dolayısıyla yaptığın hakaretler sadece şahsıma değil, tüm Şanlıurfa halkınadır. Şahsım ve hemşehrilerim adına yazdıklarını sana iade ediyorum.”

Bir tepki de Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı'dan geldi 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül  Sosyal medya üzerinden Şanlıurfasporu ve Şanlıurfa’nın içinde bulunduğu durumla ilgili eleştiren CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal arasında yaşanan gerginliğe Şanlıurfa milletvekili Halil Özşavlı’da katıldı.

Özşavlı Şu ifadelere yer verdi:

‘’Partisi gibi Kendisi de bu memleketin hayrına hiçbir iş yapmamış Tana! Haddini Bil artık! Çek kirli ellerini şehrimim üstünden! Urfalılar senin gibi provokatörlerin algı operasyonlarına kanmayacak kadar feraset sahibidir! 2002’den günümüze Yerel seçimlerde ve genel seçimlerinin sonuölarına bak bakalım. Ak Parti , CHP’Yİ kaça katlamış!! Ak Parti’nin son 18 yılda Şanlıurfa’ya yaptığı yatırım Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan yatırımın misliyle fazlasıdır. Urfalılar Urfa’da Ak Parti’yi yaptığı hizmetlerle anarlar CHP’yi ise bir tek İstiklal. ‘’ sözlerine yer verdi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum