Şanlıurfa'da Görülmemiş Park Açılışı Yapıldı;

Şanlıurfa'da Görülmemiş Park Açılışı Yapıldı

Eyyübiye'de Park Açılışı...

Şanlıurfa Eyyübiye

Eyyübiye Belediyesi hizmete sunulacak 12 parkın açılışını koronavirüs salgını nedeniyle sosyal medya üzerinden gerçekleştiriyor. Vatandaşlar açılaşa kurdele emojisi kullanarak katılacak.

Eyyübiye Belediyesi ‘Yemyeşil Eyyübiye’ hedefiyle yürüttüğü çalışmalar kapsamında yapımına başladığı 19 parktan 12sini tamamladı.

Asya, Selçuklu, Eyüpkent, Direkli, Yenice, 15 Temmuz ve TOKİ Mahallelerinde devam eden park yapım çalışmaları sona erdi. İlçeye kazandırılan toplam 12 park için Belediye Başkanı Mehmet  Kuş toplu açışıl töreni yapmayı planlıyordu ancak koronavirüs salgını nedeniyle tören iptal edildi. Belediye de pandemi sürecini dikkate alarak açılış için farklı bir yol izledi ve açılışı sosyal medya üzerinden gerçekleştirmeye karar verdi. 

Vatandaşlara çağrıda bulunan Başkan Kuş açılışa katılmak ve destek vermek isteyenlere "EMOJİMIZ 'Kurdele' SLOGANIMIZ ' Sosyal Mesafeye Özen'...Bu akşam 20.00'de paylaşacağımız videoyla açılışları 'Kurdele' emojisiyle birlikte gerçekleştiriyoruz... Hayırlı olsun..." diye seslendi.

Çok sayıda takipçi kurdele emojisi ile sosyal medya üzerinden açılışa katıldı.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum