Sağlık Bakanı Şanlıurfa'lı Yetkililerle Görüştü;

Sağlık Bakanı Şanlıurfa'lı Yetkililerle Görüştü

Sağlık Bakanı Koca Şanlıurfa'lı yetkililerle görüştü...

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, aralarında Şanlıurfa'nın da olduğu illerin yetkilileri ile görüşerek salgına karşı alınacak tedbirleri masaya yatırdı.

Koronavirüs tehlikesi yayılmaya devam ederken, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, aralarında Şanlıurfa'nın da bulunduğu 14 ilin yetkilileri ile görüştü.

Bakan Koca ile Vali Vekili Metin Esen, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. M. Emre Erkuş ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üys. Abdullah Solmaz'ın video konferans yöntemiyle bir araya geldiği toplantıda, salgına karşı alınacak tedbirler ele alındı.

Bakan Koca, toplantı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"İL DEĞERLENDİRME TOPLANTILARINDA, İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Konya, Gaziantep, Kayseri, Malatya, Diyarbakır, Bursa, Erzurum, Şanlıurfa, Mardin, Batman valileri, il sağlık müdürleri, halk sağlığı başkanlarıyla, il bazında, 14 ayrı videokonferansta dün bir araya geldik.

Toplantılarda, vaka durumunu ve tedbirleri değerlendirdik, SALGINA KARŞI PLANLAMA yaptık. İl hıfzıssıhha kurullarının başkanı valilerimizle il sağlık müdürlüklerimizin çalışmalarında eşgüdümü sağladık. İçişleri bakanımıza, valilerimize, sağlık personelimize teşekkür ederiz."

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum