Başkan Beyazgül'ün Esnaf Ziyaretlerine Sitem;

Başkan Beyazgül'ün Esnaf Ziyaretlerine Sitem

Şanlıurfa'da Başkan Beyazgül esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. ...

Şanlıurfa'da ki bazı esnaflar yapılan ziyaretlerin sorunların aktarılması ve çözüme kavuşturulmasından memnun muhabirlerimizin görüştüğü bazı  esnaflar ise sitemli işte görüştüğümüz bazı esnafların sitemleri; 

Devteşti mahallesinde esnaf olan Mustafa Ölüoğlu; Büyükşehir Belediye başkanımızın yaptığı ziyaretleri memnuniyetle karşılıyorum fakat hep aynı yerleri ziyaret ediyor bizlerde esnafız bizlerin de mahalle olarak büyükşehir'den beklediklerimiz var bizleri de ziyaret etmesini bekliyoruz. 

Bahçelievler'de kuaför olan Mehmet Buluntu; Başkanımız sağolsun çarşı bölgesini ziyaret ediyor orada ki esnafların gönlünü alıyor bizim gönlümüzü kim alacak Haliliye Belediye Başkanımız geldi sağolsun dinledi ziyaret etti ama bazı sorunlarımız var bu sorunlar büyükşehir e ait neden bizlere ziyarete gelmiyor kendisini canı gönülden bekliyoruz. 

Osmangazi mahallesinde  Kasap Hacı Ömer Katlan genelde görüyoruz başkanlar dolaşıyor bazı sorunlarımız var iletmek istiyoruz dükkanı kapatıp merkeze belediyeye gidemiyoruz malum kapatırsak iş yapamayız ama onlar yoldan geçerken bile uğrayıp hal hatır sorabilirler derdimizi sorabilirler bizim aşağı çarşıda ki esnaftan neyimiz eksik Zeynel Abidin başkanımıza sesimizi duyurun bir çay içmeye bekliyorum. 

Karaköprü 35 metre de perde işleri yapan Selami Balcı; Metin başkan ve ekibi zaman zaman ziyaretimize geliyor fakat Zeynel Başkanı hiç görmedim 35 mt yolda şikayetlerimiz var araçlarımızı park edecek yerimiz yok  gelen müşterilerimiz için problem park edince trafik sıkışıyor bir an evvel çözüme kavuşturulmasını rica ediyorum. 

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Vatandaş ve esnafla bir araya gelmeye devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, bugün Kapaklı Pasajı ve Haşimiye Meydanı esnafını ziyaret ederek, esnafın talep ve önerilini dinledi.

AK Parti Grup Başkan Vekili Faruk Bayuk, Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Dağ, Meclis Üyeleri ve AK Parti İl Teşkilatı ile birlikte esnaf ve vatandaşı ziyaret eden Beyazgül, “Vatandaşlarımızın ve esnafımızın talepleri bizim için çok önemli.  Talepleri birebir kendilerinden dinliyor, çözüm için kadrolarımızla projeler üretiyoruz. Turizm ve ticaretin merkezi olan çarşı esnafımızın her zaman yanındayız” şeklinde konuştu.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum