Şehrin Hafızası ve Tecrübeli İsmi Şanlıurfa Büyükşehir'de Genel Müdürlüğe Atandı;

Şehrin Hafızası ve Tecrübeli İsmi Şanlıurfa Büyükşehir'de Genel Müdürlüğe Atandı

Şanlıurfa'nın tecrübeli isimlerinden Cemil Çadak ...

Şanlıurfa'nın tecrübeli ismi; Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketlerinden olan BELTAŞ A.Ş Genel Müdürlüğüne Cemil Çadak atandı.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında çeşitli görevlerde yer alan Cemil Çadak,

2019 yılı Temmuz ayı içerisinde Parti’de devam ettiği görevinde ayrılarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül tarafından kamulaştırma uzlaştırma komisyonu danışmanlığı görevine getirilmişti.

Büyükşehir Belediyesinde Kamulaştırma ve Uzlaştırma Komisyonunda yaklaşık 10 ay görevini sürdüren Cemil Çadak, alınan karar ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi BELTAŞ A.Ş Genel Müdürlüğü görevine atandı.

“Kuruluşundan beri hiç ayrılmadan bu güne kadar partimde değişik birimlerde görev aldım. Şanlıurfa’da İl Başkanlığı yapan Başkanlarımın hepsiyle beraber çalıştım. 15 yıla yakın Yerel Yönetimler biriminde görev aldım ve bunun 5 yılını Yerel Yönetimler Başkanı olarak çalıştım. Bu günden itibaren partimde bulunduğum resmî görevlerimden ayrıldım. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımızın olurları ile Başkan Danışmanı olarak, ‘Kamulaştırma ve Uzlaşma Komisyonu’ görevine getirildim Bugün Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül'ün olurları ile BELTAŞ A.Ş. Genel Müdürlüğü görevine atandım. Bu görevi de hakkıyla yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Elimden gelen gayreti fazlasıyla göstereceğim. Şanlıurfa hepimizin” dedi.

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum