ÖZÇINAR: ŞUSKİ KENDİ ENERJİSİNİ ÜRETECEK;

ÖZÇINAR: ŞUSKİ KENDİ ENERJİSİNİ ÜRETECEK

ŞUSKİ Genel Müdürü Mehmet Emin Özçınar, ŞUSKİ'nin kendi enerjisini üreteceğini duyurdu. Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen yerde hayata geçirilecek proje ile yıllık 48 milyon TL gelir sağlanacak....

Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi (ŞUSKİ) Genel Müdürü Emin Özçınar, müjdeyi verdi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Özçınar, ŞUSKİ'nin kendi enerjisini üreteceğini duyurdu. Özçınar, ŞUSKİ Genel Müdürlüğü olarak kurulum yapılacak 37 MW GES için TEİAŞ’dan trafo merkezi uygunluk durumunun teyit edildiğini kaydetti.

48 MİLYON TL GELİR

37 MW GES için, 5 yıl geri ödemesiz, 30 yıl geri ödemeli uluslararası fon kullanılacak. Projenin bitmesi halinde ise her ay yaklaşık 4 milyon, yıllık 48 milyon TL gelir sağlanacak.

YER TAHSİS EDİLDİ

Yer tahsisinin de Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığını aktaran Özçınar, "Fizibilite raporu hazırlandı ve 5 dönümlük tapu tescili yapılmakta" dedi.

Özçınar, sosyal medya hesabından yatığı açıklama ile şu ifadelere yer verdi:

"Kaşmer dağındaki 830 dönümlük araziyi ŞUSKİ Genel Müdürlüğümüze GES projesi için yer tahsisini yapan Başta Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül'e, BŞB meclis üyelerimize ve imar komisyonuna Şehrim adına teşekkür ediyorum. Bu projelerin hayat bulmasında Ankara'da bizleri yalnız bırakmayan Bakanlıkları ve Genel müdürlükleri arayan , yol olan, yoldaş olan tüm Milletvekillerimize müteşekkirim. Bu projeye emek veren ,alın teri ve göz nuru döken ŞUSKİ Genel Müdürlüğümüzdeki çalışma arkadaşlarımı unutmadım. En büyük alkış sizlere."

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum