Yeni Büyükşehir Belediye Başkanımız Sümeyra Cüncü'den Talimatlar;

Yeni Büyükşehir Belediye Başkanımız Sümeyra Cüncü'den Talimatlar

BEYAZGÜL GÖREVİNİ DEVRETTİ, URFALI SÜMEYRA TALİMATLARI VERDİ...

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Başkanlık görevini görme engelli Sümeyra Cüncü’ye bıraktı.

Koronavirüsü tedbirleri kapsamında evinden Telekonferans ile toplantı yapan yeni Başkan Sümeyra Cüncü, farkındalık yaratan talimatlar verdi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında evde kal çağrısına uyarak interaktif toplantı yapan Sümeyra Cüncü, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlarına talimatlar verdi. Pandeminin bitmesi ile birlikte uçurtma şenliğinden, lunapark yapımına, Çocuk Oyun Dünyasının 1 ay ücretsiz hizmet vermesine ve engelli vatandaşların hayatını kolaylaştıracak konularda talimatlar verdi.

SÜMEYRA’DAN HERKESE EVDE KAL ÇAĞRISI

Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Başkan Sümeyra Cüncü, 23 Nisan şiirini okudu. Beyazgül’e yazdığı mektubu göndereceğini belirten Başkan Cüncü, herkese ‘Evde Kalın çocuklar, Evde Kal Şanlıurfa, Evde Kal Türkiye’ çağrısında bulundu.

Tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Beyazgül ise, verdiği güzel talimatlardan ve oluşturduğu farkındalık için küçük Başkan Sümeyra Cüncü’ye teşekkür etti. 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum