Şanlıurfa Gıdacılar Sitesi Sokağa Çıkma Yasağından;

Şanlıurfa Gıdacılar Sitesi Sokağa Çıkma Yasağından

Şanlıurfa gıdacılar sitesi muaf tutuldu...

Hafta sonu uygulanacak olan sokağa çıkma yasağında Gıdacılar Sitesi’nin muaf tutulması sevinç yarattı.

Şanlıurfa İhtisas Gıda İmalatçılar Kooperatifi Başkanı Kureyşi Çelik, hafta sonu yeniden hayata geçecek olan sokağa çıkma yasağında Gıdacılar Sitesi’nin muaf tutulmasının memnuniyet verici olduğunu kaydetti.

Alınan kararın sevindirici olduğunu sosyal medya hesabından duyuran Çelik, “Gıdacılar Sitesinin sokağa çıkma yasağı kapsamının dışında bırakılması sevindiricidir. Her zaman dediğimiz gibi üretime devam” ifadelerini kullandı. 

İçişleri Bakanlığı Süleyman Soylu ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli arasında yapılan görüşme sonrasında yapılan açıklamada, "Reyon ömrü kısa olan ve hızlı bozulan (et, balık, meyve ve sebze, süt ve süt ürünleri) grupların ünitelerinde çalışanlarla un ve makarna sektöründe çalışanlar, hafta sonu üretimlerine devam edebilecekler. Perakende sektöründe de sorun yaşanmaması için pazar 18.00'den sonra haller ve marketlerin depoları, mal kabul üniteleri açık olacak. Buralarda çalışanlar, iş yerlerine ulaşımda sorun yaşamayacaklar. Hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma yasağının, genelgeyle istisnai kapsamında olacak bir grup da tarım ve hayvancılık üretimindeki çiftçilerimiz. Bu vatandaşlarımız da üretimlerini aksatmadan devam edebileceklerdir" ifadelerine yer verilmişti.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum