Haliliye'de Dezenfekte Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor;

Haliliye'de Dezenfekte Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

Şanlıurfa Haliliye ilçesinde Korona Virüs için çalışmalar...

Haliliye Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında son olarak Devteşti, Süleymaniye ve Bahçelievler mahallelerinde yıkama ve dezenfekte çalışmaları gerçekleştirdi.

Koronavirüs salgınının Türkiye’de görüldüğü ilk günden bu yana tedbirler alan Haliliye Belediyesi, vatandaşların sağlığı için başlattığı hijyen hareketini sürdürüyor. Ekipler etap etap mahalleleri deterjanlı su ile yıkayıp dezenfekte ediyor. Başlatılan hijyen hareketinde son olarak Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Bağlarbaşı, Süleymaniye ve Bahçelievler mahalleleri ile Demir İzzet Caddesini köpüklü su ile yıkayıp, dezenfekte etti.

Mahallesi adına yapılan çalışmalardan dolayı son derece memnun olduklarını belirten Bahçelievler Mahalle Muhtarı Mehmet Karataş, “Başkan Canpolat tüm ekibi buraya yönlendirdi. Sokaklar karış karış temizleniyor. Başta Başkan Mehmet Canpolat olmak üzere tüm belediye personellerine teşekkür ediyorum” dedi.

Bu çalışmaların tüm mahallerde ve periyodik olarak devam ettiğini belirten ekipler, “Vatandaşlardan talebimiz biz gereken tüm önlemleri alıyoruz. Vatandaşlarımız da başta kendilerinin sonrada sevdiklerinin sağlığı için tedbirlerini almayı unutmasınlar ve en önemlisi evlerinde kalsınlar” ifadelerini kullandı.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum