Şanlıurfa'da Öğrencilere Hazırlık Kitabı Dağıtıldı;

Şanlıurfa'da Öğrencilere Hazırlık Kitabı Dağıtıldı

Şanlıurfa Eyyübiye ilçesinde öğrencilere kitap dağıtıldı...

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi öğrencilere hazırlık kitabı dağıttı.

Kitap Otağında TYT-AYT sınavına yapılan gençleri unutmadı. Eyyübiye Belediyesi Koronavirüs salgını nedeniyle geçici süreliğine kapanan kitap otağı...

Kitap Otağında TYT-AYT sınavına yapılan gençleri unutmadı. Eyyübiye Belediyesi Koronavirüs salgını nedeniyle geçici süreliğine kapanan. Ekipler, gençlerin evlerinde deneme setlerini götürerek gençlerin evlerinde sınavlara hazırlanmalarına yardımcı oluyor.

Eyyübiye Belediyesi Kitap Otağı'nda TYT-AYT sınavına ait kullanıcılar için Eyyübiye Belediyesi Kültür Müdürlüğü ekipleri. Deneme sınavlarının yanında gençlerin boş zamanlarında kitap okumalarını teşvik etmek için bir adet kitap ile 'Urfa'da Pişer Bize de Düşer' kitabı ve maskeleri gençlere teslim eden ekipler, gençlerin takdirini kazandı.

 

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'a teşekkür eden gençler, ”Allah Başkanımız Mehmet Kuş'tan razı olsun. Bizleri unutmadılar. Evimize kadar kitaplarımızı getirdiler. Çok güzel bir uygulama. Mehmet Kuş'a teşekkür ederiz Bizleri düşünen Eyyübiye Belediye Başkanı "dedi.

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum