ŞANLIURFA'DA SOKAK KÖPEKLERİ ÇOCUKLARA SALDIRDI! 6 YARALI;

ŞANLIURFA'DA SOKAK KÖPEKLERİ ÇOCUKLARA SALDIRDI! 6 YARALI

Şanlıurfa'nın ...

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde başıboş sokak köpekleri çocuklara saldırdı. Korkunç olayda 4 yaşındaki küçük ağır yaralanırken 5 çocuk ise ayakta tedavi edildi. Mahalleli yaşananlara tepkili...

Olay, ilçeye bağlı Hürriyet Mahallesinde meydana geldi.

İddiaya göre sokakta oynayan çocuklardan Berat Albayrak, Hayrünnisa Güngör, Kadir Dağ, Davut Sana, Miran İçten ve Havva Kaçan sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Çocuklar büyük bir korku ile kaçışırken 4 yaşındaki çocuk köpeklerin arasında kaldı. Küçük çocuğu dişleri ile yaralayan köpekler çocukta derin yaralar bıraktı. Çevredeki vatandaşların müdahalesi ile köpeklerden kurtarılan çocuk hastaneye kaldırıldı.

Diğer yaralı çocukların ise ayakta tedavi edildiği ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 

 

"BU TEHLİKE İLE HER GÜN KARŞILAŞIYORUZ"

Olay vatandaşların tepkisine neden oldu. 

Belediye tarafından sokak köpeklerinin toplandığını ancak bazı hayvanseverlerin tepkisi ile köpeklerin hepsinin toplanamadığını iddia eden vatandaşlare "Belediye köpekleri toplayınca hayvansever olduklarını iddia edenler köpeklerin barınaklara götürülmesine tepki gösterdi. Sokaklar köpek dolu. Hayvansever olanlar bunlara sahip çıkmıyor. Bu tür tehlikeler ile her gün karşılaşıyoruz" dedi.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum