Karaköprü Korona Virüs Özel Dezenfekte Timi İş Başında;

Karaköprü Korona Virüs Özel Dezenfekte Timi İş Başında

Karaköprü Belediyesi Özel Dezenfekte Timi...

Şanlıurfa Karaköprü Belediyesi Özel Dezenfekte Timi ile mahalle aralarına kadar dezenfekte ediyor.

Karaköprü Belediyesince oluşturulan özel dezenfekte timi, koronavirüs tedbirleri kapsamında Ali Baba Mahallesinde kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdi. Ekipler mahalle genelinde tüm yollar ve kaldırımları köpüklü su ile yıkayarak dezenfekte

Karaköprü Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Covid -19 ) salgınına karşı önlemlerini sürdürüyor. Özel olarak kurulan dezenfekte timi, tam donanımlı ekipmanlarıyla mahalleleri bir bir yıkayarak sterilizasyon yapıyor.

Daha önce Esentepe ve Karşıyaka mahallelerini kapsamlı bir şekilde sokak sokak, cadde cadde dezenfekte eden ekibin bugünkü adresi Ali Baba Mahallesi oldu. Yol ve kaldırımları köpüklü su ile yıkayan ekipler, binaların asansörlerini ve korkuluklarını dezenfektanlar ile temizledi.

Ali Baba Mahalle Muhtarı Mehmet Aslan, Karaköprü Belediyesinin mahallelerinde yapmış olduğu çalışmalardan memnun olduğunu söyledi. Muhtar Aslan, “Karaköprü Belediyesi ekipleri mahallemizde tüm yolları ve kaldırımları yıkayarak dezenfekte ederken binalarımızın girişlerini de ilaçladı. Bu yapılan güzel çalışmalardan dolayı Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli ve belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum