Ak Parti Şanlıurfa il Başkanı Bahattin Yıldız'dan Mesaj Var;

Ak Parti Şanlıurfa il Başkanı Bahattin Yıldız'dan Mesaj Var

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Berat Kandili dolayısıyla bir tebrik mesajı yayımladı. ...

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Berat Kandili dolayısıyla bir tebrik mesajı yayımladı.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Ramazan ayının müjdeleyicisi Berat Kandiline kavuşmanın manevi mutluluğu ve sevinci içindeyiz. Şanlıurfalı hemşehrilerimin ve vatandaşlarımızın Berat Kandilini en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Berat Gecesi, rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı, hayrın, bereketin ve tüm güzelliklerin bol bol ihsan edildiği ulvi bir gecedir.

Bu gecede Yüce Allah (C.C) dünya semasına rahmetiyle tecelli ederek kullarına rahmetini bol bol indirmekte, rızık ve şifa kapılarını sonuna kadar açarak, müminleri sonsuz ikramlarına davet etmektedir. Bu ulvi gecenin manevi ikliminden yararlanmak ve beratımızı almamız, Yüce Allah’ın (C.C) ilahi mesajına kulak vermek ve yüce dinimizin ahlaki erdemlerini hayatımıza yansıtmakla mümkün olacaktır.

Aziz milletimizin, tüm İslam âleminin ve Şanlıurfalı hemşehrilerimin Berat Kandilini en içten dileklerimle tebrik eder, ülkemiz başta olmak üzere tüm İslam âleminin beratına, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını, Yüce Allah (C.C)’dan niyaz ederim.”

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum