Şanlıurfa'dan Kampanya'ya Tam Destek;

Şanlıurfa'dan Kampanya'ya Tam Destek

Şanlıurfa Haber...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz bize yeteriz Türkiyem" sloganı ile başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na adeta destek yağdı. Kampanyaya Şanlıurfalı pek çok isim de bağış yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından Huber Köşkü’nden ulusa seslenerek koronavirüs mücadelesinde "Biz bize yeteriz Türkiyem" diyerek Milli Dayanışma Kampanyası başlattıklarını duyurdu.

Kampanyaya 7 aylık maaşını bağışladığını da açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Meclisteki tüm milletvekillerimizi, AK Parti başta olmak üzere tüm partilerimizin teşkilatlarını, tüm belediye başkanlarımızı, bürokratlarımızı kampanyaya katılmaya davet ediyoruz ve bu süreç içerisinde en büyük katkıyı da iş adamlarımızdan, hayırseverlerden bekliyoruz" çağrısında bulundu.


ŞANLIURFA’DAN KAMPANYAYA DESTEK

Çağrı, ülke genelinde kısa sürede yanıt bulurken Şanlıurfalı isimlerden de destek geldi.

Türkiye Cumhuriyeti Pekin Büyükelçisi Şanlıurfalı A. Emin Önen, "1 maaşımı bağışlıyorum. Ülkem için helali hoş olsun" diyerek destek verdiğini duyurdu. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de 2 aylık maaşını bağışlayarak kampnayaya destek veren isimlerden biri oldu. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli de 1 aylık maaşını bağışladı. 

Şanlıurfalı çok sayıda vatandaş ve iş insanları da sosyal medyadan desteklerini açıklayarak SMS yoluyla yaptıkları bağışın fotoğrafını paylaştı.

Öte yandan Şanlıurfalı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Dr. Mehmet Selim Bağlı, AB Uyum Komisyonu Başkanı Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar ve Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş da daha önce bağış yapmıştı. 

Kampanyaya destek sürüyor.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum