Şanlıurfa'da Korona Virüs Mağduru İşsiz Kalanlara Alkışlanacak Destek;

Şanlıurfa'da Korona Virüs Mağduru İşsiz Kalanlara Alkışlanacak Destek

Şanlıurfa Ceylanpınar Haberleri...

Koronavirüs (COVID -19) salgını nedeniyle işten ayrılan yada kapanan işyerleri nedeniyle işsiz kalan vatandaşlara yardım eli uzandı. Ceylanpınar'da bir ekmek fabrikası işsiz vatandaşlara ücretsiz ekmek vereceğini duyurdu.

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde faaliyet gösteren bir ekmek fabrikasından koronavirüs mağdurlarına destek geldi.

Çin'den dünyaya yayılan ve Türkiye'de de görülen koronavirüs salgını can almaya devam ederken Sağlık Bakanlığı "Evde kal" çağrısı ile vatandaşları bu zor süreci evde geçirmeleri yönünde uyardı. Ülke genelinde olduğu Şanlıurfa'da da binlerce kişi salgına yakalanmamak için evlerde kendilerine karantinaya aldı. Ancak bu özel sektörde çalışanlar için çok da kolay olmadı. Kimi salgına rağmen ise gitmeye devam ederken kimi iş bırakmak zorunda kaldı. Kimi ise işyeri kapandığı için işsiz kaldı. 

HALİL İBRAHİM RUHU

Maddi yönden büyük mağduriyet yaşayan işsizler için Ceylanpınar'dan örnek bir destek geldi. Bir ekmek fabrikası yaptığı duyuru ile ay sonuna kadar salgın nedeniyle işini kaybeden vatandaşlara ücretsiz verileceğini belirtti.

Ülke genelinde krizi fırsata çevirenlere inat Halil İbrahim ruhunu yaşatan fabrikanın bu desteği görenlerin takdirini topladı. Vatandaşlar, fabrika sahibini tebrik ederek diğer firma sahiplerine örnek olmasını istedi.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum