Şanlıurfa'da Vatandaşlar Aktarlara Koştu;

Şanlıurfa'da Vatandaşlar Aktarlara Koştu

Şanlıurfa Haber...

Şanlıurfa’da Korona virüs tedbirleri artarak devam ediyor. Hastalığa karşı bağışıklık sistemini güçlendirmek isteyen Şanlıurfalı vatandaşlar soluğu aktarlarda aldılar.

 

Korona virüsü tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de tehlikesini sürdürüyor. Vatandaşlar virüse kapılmamak için gerekli tedbirleri almaya devam ediyor. Birçok vatandaş bağışıklık sisteminin güçlendirmek için adeta aktarlara akın etmeye başladılar.  

Bağışıklı sisteminin güçlenmesi için özellikle bitkisel ilaçların etkili olabileceğini düşündüklerini söyleyen Şanlıurfalı vatandaşlar, aktarların bu konuda daha çok bilgili olduklarını belirterek şöyle konuştular; “Adeta dünyanın kâbusu haline gelen korona virüsü can almaya devam ediyor. Dünya genelinde çok sayıda insan korona virüsünden dolayı hayatını kaybetmeye başladı.

Bu virüse karşı en önemli mücadelenin bağışıklık sistemini güçlendirmek olduğu söyleniyor. Şanlıurfa aktarlar konusunda çok önemli bir konumda. Aktarlarımız hangi bitkisel ilacın hangi hastalığa iyi geldiğini çok iyi biliyor. Özellikle bağışıklık sistemi konusunda aktarlar bizlere bitkisel ilaç tavsiyelerinde bulunuyor.

Bu gizli düşmanı yenebilmek için ve sağlığımız için bizlerde gerekli önlemleri almak ve bağışıklık sistemimizi güçlendirmek için aktarların bizlere önerilerde bulunuyorlar. Bizlerde onların tavsiyelerini dinleyip ona göre hareket ediyoruz.

Şanlıurfa'da Talep patlaması yaşanıyor

Korona virüs nedeniyle Şanlıurfalı vatandaşların taleplerini karşılamak için geç vakitlere kadar çalıştıklarını belirten aktarlar, sağlıklı bir yaşam sürmek için dükkanlarına gelen Şanlıurfalı vatandaşlara hizmet verebilmek için gece gündüz çalışmak zorunda kaldıklarını belirttiler.

Bitkisel ilaçların dikkatli bir şekilde kullanılması gerektiğinin altını çizen Aktarlar; “Bitkisel ilaçların hepsi illaki sağlığa yararlı anlamına gelmez. Birçok ilaç bağışıklık sistemini güçlendirirken aynı zamanda bazı vücut fonksiyonlarını da zayıflata bilir hatta zarar bile verebilir.

Bu nedenle bitkisel ilaç kullanımında halkımızın çok dikkatli olmaları gerekmekte. Biz halkımıza bitkisel ilaç yada çayların kullanımında nelere dikkat etmeleri ve nasıl tüketmeleri konusunda bilgiler veriyoruz. Verdiğimiz bilgiler doğrultusunda insanlar çaylarını içip bitkisel ilaçlarını kullanıyor.

Korona virüse karşı şu ana kadar tıbben ve bitkisel olarak geliştirilmiş bir ilaç bulunmamakta. Bu virüs çok farklı bir tür ve bunun etkileri daha çok ölümle sonuçlanıyor. Bu hastalıkta en önemli konu vücut direncini arttırmak. Bu sayede tedaviye çoğu kez cevap verildiğini duyuyoruz. Umarız tez zamanda bu illet hastalığın çaresi bulunur ve tüm dünya rahat bir nefes alır” şeklinde konuştular.

URFADAMGA GAZETESİ

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum