Karaköprü'de Korona Virüs Toplantısı;

Karaköprü'de Korona Virüs Toplantısı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle bir araya gelerek Korona Virüse karşı yapılan dezenfekte çalışmalarını ve alınacak önlemler konusunda toplantı gerçekleştirdi. ...

Şanlıurfa Karaköprü ilçesi 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle bir araya gelerek Korona Virüse karşı yapılan dezenfekte çalışmalarını ve alınacak önlemler konusunda toplantı gerçekleştirdi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçe genelinde Korona Virüse karşı yapılan dezenfekte çalışmalarını değerlendirmek  alınacak yeni tedbirleri görüşmek amacıya başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin katılımıyla toplantı düzenleyip önlemleri genişleterek en üst düzeye çıkarılması konusunda toplantı gerçekleştirdi.

Başkan Baydilli konuşmasında Dünyayı etkisi altına alan COVID-19 Korona Virüsüne karşı tüm Türkiyede olduğu gibi Şanlıurfa'da ve Karaköprüde önlemlerimizi hat safhaya çıkartarak  tedbirlerimizi almaya devam ediyoruz şu unutulmasın ki virüs alınacak tedbirlerden daha güçlü değildir. Önlemlerimizi en iyi şekilde alırsak daha fazla alana yayılmasını önleriz. 

Toplantıda bu güne  kadar yapılan dezenfekte çalışmaları hakkında başkan yardımcılarından ve birim müdürlerinden bilgi alan Baydilli Korona Virüsüne karşı çalışmaların aralıksız sürdürüleceğini de dile getirdi.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum