Şanlıurfa'da Korona Virüsü İçin Dezenfekte Çalışmalarına Devam Ediyor;

Şanlıurfa'da Korona Virüsü İçin Dezenfekte Çalışmalarına Devam Ediyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Korona Virüsü için ibadethaneleri dezenfekte çalışmalarına devam ediyor....

Büyükşehir Belediyesi, yoğunluğun yaşandığı her alanda dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.  sürdürüyor. Büyükşehir ekipleri bu kez Hz. İbrahim Makamı, Dergah Camii, Ulu Camii ve Hz. Eyyüp Sabır Makamında dezenfekte uygulamalarını sürdürd

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde sürdürdüğü dezenfekte ve hijyen çalışmalarına devam ediyor. Önceki günlerden itibaren rutin hijyen uygulamalarını vatandaşların hassasiyetini ön planda tutarak sıklaştıran ve son olarak koronavirüse (COVID-19) karşı alınan önlemler çerçevesinde çalışmalarını artıran Büyükşehir Belediyesi, şehirler arası otobüs terminali, toplanma merkezleri, tüm duraklar ve GAP Havalimanının ardından bu kez ibadet alanları ve ören yerlerinde de dezenfekte çalışması başlattı.

Olası virüs kaynaklı rahatsızlıkların yayılmasını önlemek için dezenfekte solüsyonu içeren ve ince püskürtme tekniği kullanan Büyükşehir ekipleri, Hz. İbrahim Makamı, Dergah Camii, Ulu Camii ve Hz. Eyyüp Sabır Makamında tüm ince detayları gözden geçirerek çalışma sürdürdü.

Vatandaşlar hassasiyetinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e ve Büyükşehir ekiplerine teşekkür etti.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum