Şanlıurfa Saadet Partisi Başkanından Eleştiri Millet Kuzu Gibi;

Şanlıurfa Saadet Partisi Başkanından Eleştiri Millet Kuzu Gibi

Şanlıurfa Saadet Partisi il başkanından belediyelere eleştiri...

ŞanlıurfaTv Haber

Şanlıurfa Saadet Partisi Başkanından Eleştiri Millet Kuzu Gibi

Saadet Partisi Urfa İl Başkanı Mustafa Niyazi Yanmaz, iktidar ve AK Partili belediyeleri eleştirdi. Hedefinde Şanlıurfa'daki belediye başkanları da olan Yanmaz "Şehri kaosa sürüklüyorlar" dedi. Yanmaz'ın eleştirilerinden halk da nasibi aldı

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Şanlıurfa'da göreve gelen belediye başkanları, Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Mustafa Niyazi Yanmaz'ın eleştirilerinin hedefi oldu.

Başkan Yanmaz, "Belediyenin B'si yok" başlığı altında bir eleştiri yazısı kaleme aldı.

İktidarı ve AK Parti belediyelerini göz boyamakla itham eden Başkan Yanmaz "Fütursuzca ve plansız programsız bir icraat sergiliyorlar. Altyapı görünmüyor diye göz boyamacılık yaparak üst yapıya ağırlık veriyorlar" dedi.
 Kayyum atamalarını da eleştiren Başkan Yanmaz "Diğer partilerin belediye başkanlarını mesnetsiz suçlamalarla görevden alarak kayyum adı altında kendi yandaşlarını göreve atıyorlar" ifadelerini kullandı.



BEYAZGÜL VE İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARINA ELEŞTİRİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve diğer AK Partili belediye başkanlarının da şehri kaosa sürüklediklerini iddia eden Başkan Yanmaz "Şanlıurfa'da başta Büyükşehir Belediye Başkanı ve başkanlar; bir yıldır görevde olmalarına rağmen tam bir fiyasko ve gün geçtikçe bu güzelim şehri kaosa sürüklüyorlar. Şimdi soruyorum bir yıl içinde somut ve elle tutulur ne proje hayata geçirdiniz? Laf salatası... Büyük bir kısım medyayı yanlarına almışlar. Gerçekleri ters yüz etmeye çalışıyorlar. En büyük proje şanmedin yerine yapılan böyyük 'Beyazgül Meydanı' " diye konuştu.

 

"MİLLET KUZU GİBİ"

Eleştirilerden halk da nasibini aldı.

Belediyeleri israf ve keyfi icraat yapmakla suçlayan Başkan Yanmaz vatandaşı da sessiz kalmakla suçlayarak "Millet de kuzu gibi olan biteni seyrediyor" dedi.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum