Bozova'da Aksoy Vatandaşlarımızın Beklentilerini Yerine Getiriyoruz;

Bozova'da Aksoy Vatandaşlarımızın Beklentilerini Yerine Getiriyoruz

Şanlıurfatv Bozova Haberleri...

Şanlıurfa Tv Bozova Haberleri

Bozova Belediyesi tarafından yapımı devam eden bay-bayan taziye evi ve yeni soğuk hava deposu çalışmalarını Belediye Başkanı Suphi Aksoy yerinde inceledi.

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, söz verdiği projeleri bir bir gerçekleştiriyor. Merkez ve kırsal mahalleler de eksiklikleri yerinde inceleyerek gerekli talimatları veren Aksoy vatandaşın taleplerini de yerine getiriyor.

Bozova Belediye Başkanı Aksoy, Bozova ilçesinin merkez mahallelerinden Yavuz Selim Mahallesinde de yer alan eski soğuk hava deposu yerine yapılacak olan bay-bayan taziye evi ve yeni soğuk hava deposu projesini yerinde inceledi. Proje aşaması devam eden yapının kısa sürede vatandaşın hizmetine sunulacağı öğrenildi.

Bozova'da Vatandaşlarımızın Beklentileri

“Vatandaşlarımızın beklentilerini, eksikliklerini tespit ederek bir bir yerine getiriyoruz. Özellikle taziye evi açısından bir eksiği tamamlayarak vatandaşların kötü ve iyi günlerinde yanlarında olmayı hedefliyoruz. Bozova halkının huzuru ve mutluluğu için bu tür projelerimize devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum